Esther

Mijn naam is Esther Spaans. Hulpverlenen zit in mijn bloed. Ik doe dit al vanaf mijn 21 ste. Ik heb meerdere HBO opleidingen gevolgd en werkzaam geweest binnen verschillende disciplines binnen de GGZ. Mijn laatste functie was als gezinsbehandelaar bij het AMC.


Ondanks dat ik dit met veel plezier deed, miste ik de vrijheid om in behandelingen verder door te kunnen pakken of net dat extra te kunnen bieden wat ik in mijn eigen praktijk wel kan.


Toen ik kennis maakte met hypnotherapie, ging er een wereld voor me open. Het werken met het onbewuste brein! Ik heb me daarom in 2015 laten omscholen tot hypnothereut en NLP therapeut.  Waar veranderingen traag verliepen of uit bleven in het voeren van gesprekstherapie, bleek dat in het werken met het onbewuste brein veel sneller en effectiever verandering mogelijk was. In 2016 opende ik daarom mijn eigen praktijk.


Ik heb na mijn hypnotherapie-opleidingen nog vele andere therapievormen geleerd zoasls IEMT, EMDR, Kerntrafsformatie en heb zojuist de opleiding Systemisch werken met familieopstellingen en organisatieopstelingen afgerond.


Daarnaast woon ik regelmatig trainingen en workhops om mijn kennis te vergroten en te verdiepen, waardoor ik aan klan sluiten bij de meeste hulpvragen en bij de persoon die in mijn praktijk komt.